Les fulles de cristall, guanyadora del Concurs Fotogràfic “Agapito Gonzálvez”

Fecha:

Categorias: General, IES JOSÉ MARHUENDA PRATS, Noticias

Les fulles de cristall, guanyadora del Concurs Fotogràfic “Agapito Gonzálvez”

Un total de 22 fotografies, realitzades per una desena d’alumnes de l’IES José Marhuenda Prats, han participat en el concurs fotogràfic Agapito Gonzàlvez “Cápito”, creat en reconeixement per la seua labor durant 35 anys col·laborant amb l’Agència Estatal de Meteorologia.

Este matí s’ha dut a terme l’acte de lliurament dels premis i, a causa de la qualitat de les obres, s’ha decidit convertir el tercer premi en cinc accèssits.

Gonzàlvez s’ha dirigit a l’alumnat, agraint-li la seua participació i implicació, i els ha animat al continuar amb la passió de la fotografia.

Els premis, que consistien en vals descompte per a productes de papereria, han sigut entregats pel propi “Capito”, al costat dels integrants del departament de Biologia.

Els cinc accèssits dotats amb 5 euros han sigut per a: Paula Pérez Rico, de 1r D; Jennifer Lucciana Albert, de 1r B; Rubén Vicedo Zuñiga, de 1r Bach; Jorge Diaz Navarro, de 1r E; i Rebeca Blanco, de 1r Bach.

El segon premi, dotat amb 10 euros, ha segut per a Laura Fenoll Marhuenda, de 1r D.

El primer premi, dotat amb 15 euros, ha segut per a la fotografía amb el títol “Les Fulles de Cristall”, obra de Carla Hurtado Mira, de 4rt B.

 

FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido