L’edil de Serveis Socials recorda que el servei d’autobús és per a tota la ciutadania

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Concejalía Sanidad, Concejalía SS.SS. e Igualdad, Noticias

L’edil de Serveis Socials recorda que el servei d’autobús és per a tota la ciutadania

  • El departament treballa per restablir el servei a la carta als centres sanitaris

Al setembre i després de les gestions de la Regidoria d’Educació, l’empresa encarregada del servei de transport va ampliar els seus horaris per a adaptar-lo a les necessitats de l’alumnat, sobretot el de cicles formatius que necessitava un servei per a desplaçar-se a les localitats veïnes on s’ofereixen estos ensenyaments.

 Vectalia, empresa encarregada del servei al Pinós, va oferir dues noves línies, a les 7 i a les 14 hores, per a ajustar els horaris de l’alumnat als centres on es desenvolupa l’ensenyament, dues línies que se sumaven a les ja existents a les 6.20 i a les 13.05 hores. L’edil de Serveis Socials, Mª José Moya, recorda que totes les línies estan obertes a la ciutadania en general, incloent les que es van sumar per a l’alumnat i que per tant, aquelles persones que necessiten desplaçar-se fins a Elda per a dur a terme gestions i demandes sanitàries puguen fer-ho en tots els horaris que ofereix l’empresa.

Moya ha assegurat que és conscient de la demanda de la ciutadania per a accedir al servei que anteriorment oferia el consistori a través de l’autobús municipal, i referent a això ha aprofitat per a anunciar que s’està treballant per a restablir aquest servei a la carta amb l’empresa “estem a l’espera que la Conselleria realitze noves concessions a l’empresa i es puga tornar a oferir el servei, però mentre els vaig demanar que facilitaren l’accés a la ciutadania a estos serveis sanitaris”.

L’edil de Serveis Socials assegura que el treball amb l’empresa estava molt avançat i que esta estava d’acord a realitzar el servei si era rendible, Mª José creu que serà possible, “si que és cert que no seria gratuït però seria rendible perquè teníem previstes diversos tipus de bonificacions”. Des del departament s’ha estudiat la demanda i esta seria suficient per a poder dur a terme el servei, mentre que les persones podrien assumir-lo gràcies a les bonificacions, sobretot a persones majors, associacions i col·lectius que són els qui més demanden el servei.

El servei a la carta que l’edil pretén posar en marxa en breu, realitzaria el servei a l’Hospital d’Elda, centre de rehabilitació, centre d’especialitats i mamografies, tal com realitzava el servei municipal anteriorment.

HORARIO DEL SERVICIO DE AUTOBÚS

PINOSO-SALINAS-V2

Te puede interesar