Lázaro Azorín y Sílvia Verdú visiten les obres del nou gimnàs del CEIP Santa Catalina

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

Lázaro Azorín y Sílvia Verdú visiten les obres del nou gimnàs del CEIP Santa Catalina

  • L’empresa “Actuaciones e Infraestructuras Globales Españolas, S.L.U” és l’encarregada de dur a terme el projecte, el qual pertany al “Plà Edificant” de la Generalitat i està pressupostat en 122,09 euros.

A primera hora del matí l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, i l’edil d’Educació, Sílvia Verdú, han visitat les obres del gimnàs que s’estan realitzant al CEIP Santa Catalina. Esta visita també ha comptat amb la presència dels mestres d’Educació Física de centre escolar, Rafael Barroso i Laura Vidal.

Les obres, pertanyents a el Pla Edificant, les està duent a terme l’empresa “Actuaciones e Infraestructuras Globlales Españolas, S.L.U”. Una actuació que està pressuposta en 244.122,09 euros (IVA inclòs) subvencionada íntegrament per la Generalitat Valenciana.

Tant Lázaro Azorín com Sílvia Verdú s’han assegurat de la correcta evolució de les obres i tot apunta que en un parell de mesos, finalment, i si no hi ha cap contratemps, els xiquets i les xiquetes de l’CEIP Santa Catalina podran gaudir de les classes d’Educació Física a este nou gimnàs cobert que formarà part del centre escolar.

Un projecte que segons l’alcalde “era necessari i gràcies a ell la climatologia ja no impedirà que l’alumnat veja entorpides les classes de l’assignatura d’Educació Física, així com altres activitats”.

 

Te puede interesar

Ir al contenido