L’alumnat del col•legi Santa Catalina coneix la biblioteca municipal

Fecha:

Categorias: Biblioteca Maxi Banegas, CENTRE CULTURAL EL PINÓS, Concejalía Cultura y juventud, Concejalía Educación, Noticias

L’alumnat del col•legi Santa Catalina coneix la biblioteca municipal

Aquest matí ha estat el torn dels xiquets i xiquetes de 1er de Primària del col·legi Santa Catalina per conèixer la Biblioteca Pública Municipal “Maxi Banegas”.

Les bibliotecàries i l’arxivera han sigut les encarregades d’explicar cóm funciona la biblioteca, què poden trobar, ho han fet a l’espai infantil de la biblioteca, on xiquets i xiquetes han començat la seua formació en un espai fonamental a la seua etapa formativa, però també cóm a espai lúdic.

L’alumnat ha fet un recorregut per la biblioteca, se’ls han mostrat els llibres i les eines al seua abast, sobre tot les que estan destinades a la seua edat i se’ls ha explicat les condicions dels préstecs de llibres o les consultes.

Esta és una de les visites que anualment realitzen els dos centres educatius del municipi per a conèixer i descobrir l’espai bibliotecari. La setmana passada van ser els xiquets i xiquetes del col·legi San Antón qui feren la visita.

Segons l’edat de l’alumnat, les encarregades de realitzar les guies a la biblioteca les adapten a les seues necessitats.

Te puede interesar

Ir al contenido