L’alumnat del CEIP Santa Catalina fa una crida per un món en pau

Fecha:

Categorias: Noticias

L’alumnat del CEIP Santa Catalina fa una crida per un món en pau

Com cada 30 de gener, l’alumnat del CEIP Santa Catalina ha eixit hui al pati central del col·legi per commemorar el Dia Escolar Mundial de la Pau i la No Violència, portant unes sudaderes i samarretes de color blanc, per formar la paraula PAU a l’inici de l’activitat.

Les parelles d’acompanyament lector han anat accedint al centre de la pista col·locant-se per a formar cadascuna de les lletres: els de 6é amb l’alumnat de 2on, els de 5é amb els de 1er, l’alumnat de 4rt portant de la mà als xiquets i xiquetes de 5 anys i els de 3er amb l’alumnat de 4 anys. De fet, durant tot l’acte es podien veure dos panells plens de mans blanques de paper retallades i unides per parelles, semblant un gran arbre.

Un alumne i una alumna de 6é han donat veu al manifest de l’efemèride, que en els últims dies han anat preparant amb les propostes de tot el centre escolar, abans de ballar la cançó “Pau” de Dani Miquel.

L’acte ha conclòs amb una imatge que no falta mai, la solta de tres coloms per simbolitzar el compromís del CEIP Santa Catalina amb la pau.

Te puede interesar

Ir al contenido