L’alumnat de sisè del CEIP Santa Catalina celebra un acte d’acomiadament al seu centre

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

L’alumnat de sisè del CEIP Santa Catalina celebra un acte d’acomiadament al seu centre

El col·legi de Santa Catalina va voler acomiadar a l’alumnat de sisè que el pròxim curs començarà una nova etapa formativa a l’Institut de Secundària, malgrat la situació actual provocada per la Covid-19.

L’equip directiu va estudiar la forma per poder celebrar un fi de curs que fora especial per als xiquets i xiquetes que posen fi a esta etapa al centre educatiu. Amb una aforament molt limitat, l’alumnat sols estava acompanyat per dos persones i amb totes les mesures de seguretat necessàries, el resultat va ser molt emotiu i els joves van rebre el seu diploma acreditatiu per haver finalitzat els seus estudis al centre i l’orla de la promoció 2014-2020.

A més a l’acte també es va aprofitar per a homenatjar a dos mestres que es jubilen, la directora del centre Marisol Muñoz i Cari Gómez, a les dos els van agrair el compromís i la implicació en la educació i formació dels i les alumnes que han passat pel centre al llarg dels anys ens els que han estat fent el seu treball, “amb moltes d’ensenyar i d’aprendre al mateix temps”.

GAL·LERIA DE FOTOS

Te puede interesar