L’alumnat de Santa Catalina rep formació sobre l’ús responsable de les TIC

Fecha:

Categorias: CEIP SANTA CATALINA, Cultura y juventud, Educación, General, Noticias

L’alumnat de Santa Catalina rep formació sobre l’ús responsable de les TIC

Dins de la Campanya de prevenció organitzada per les Regidories de Joventut i Educació de l’ajuntament del Pinós, ahir l’alumnat de 4t, 5é i 6é de Santa Catalina van participar en el taller: El mal ús i dependències dels TIC (Tecnologia de la informació i comunicació). Este mateix taller s’impartirà demà en el col·legi Sant Antón

Esta ha sigut la primera de les sessions del taller que està impartit per professionals de la Fundació Noray Projecte Home d’Alacant. La setmana vinent finalitzarà el taller amb una nova sessió.

Els xiquets i xiquetes han conegut la realitat que pot suposar un mal ús de la tecnologia, els perills i problemes que d’això deriven, és a dir, el risc de desenvolupar conductes addictives en internet.

Des del centre educatiu, el director, Rafael Barroso ha afirmat que este tipus de xarrades són sempre benvingudes, “Tot el que siga accions de prevenció evita altres accions futures”, assegura.

La campanya també inclou una xarrada per a docents i familiars que tindrà lloc el pròxim 29 de febrer en el Centre Cultural.

Te puede interesar

Ir al contenido