L’alumnat de Batxillerat de l’IES del Pinós celebra la seua graduació

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, educación secundaria, IES JOSÉ MARHUENDA PRATS, Noticias

L’alumnat de Batxillerat de l’IES del Pinós celebra la seua graduació

Este dijous ha tingut lloc el segon acte de graduacions a l’IES José Marhuenda Prats del Pinós, protagonitzat en esta ocasió per l’alumnat de 2n de Batxillerat, que ja acaba el seu període d’aprenentatge al centre educatiu.

Un total de 28 joves s’han graduat enguany en Batxillerat i ho han fet en un acte amb els habituals moments emotius, però també altres més divertits, i que ha comptat amb l’assistència de familiars i d’autoritats locals, com és el cas de la regidora d’Educació, Silvia Verdú.

La cerimònia ha sigut esplèndidament presentada per tres joves alumnes, Yousra, Ángela i Lucía, i s’ha iniciat amb les actuacions de Víctor Rico Canicio i de Elena Azorín i Mónica Álvarez.

Les copresentadores, amb un guió ben preparat i ple de moments xocants, han anat donant amb pas a representants de l’alumnat i el professorat, fent balanç d’una etapa que acaba però que els ha servit per conèixer i aprendre, que ha acabat formant una gran família. Tant uns com altres han destacat la relació tan especial i propera que han mantingut tots estos anys, i especialment en este curs que ara acaba, recordant anècdotes i moments que mai oblidaran.

La regidora d’Educació, Silvia Verdú, s’ha unit a les felicitacions i bons desitjos, congratulant-se pels bons resultats acadèmics obtinguts enguany per l’alumnat que s’ha graduat en Batxillerat, perquè tenen per davant un excel·lent futur i espera que mantinguen viva la mateixa il·lusió, ara que ja continuaran la seua formació en altres llocs fora de l’institut del Pinós.

La intervenció del director del centre, Miguel Ángel Oliver, no ha segut com la de tots els anys. Ha volgut acompanyar-se a l’escenari per dos personatges singulars, Matusalem i la Pitonisa de la Centenera (a qui donaven vida el vicedirector i la cap d’estudis). Els tres han donat a l’alumnat bons consella per al seu futur, i com deia el director, “El futur és incert, però hi ha uns valors històrics als que us podeu aferrar per a afrontar amb èxit els reptes de futur: ser treballadors, ser bones persones, ser empàtics, ser resilients i creure en el vostre propi potencial”.

El moment final de l’acte ha arribat amb el lliurament de diplomes i orles a l’alumnat de 2n de Batxillerat, destacant que este curs hi ha hagut dos alumnes que han acabat curs amb matrícula d’honor: Elena Azorín Torregrosa i Gisela Valera Riquelme.

Te puede interesar

Ir al contenido