L’ALCALDE ULTIMA AMB L’EQUIP TÈCNIC I DIRECTIUS DEL COL•LEGI SANTA CATALINA EL PROJECTE DEL GIMNÀS

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

L’ALCALDE ULTIMA AMB L’EQUIP TÈCNIC I DIRECTIUS DEL COL•LEGI SANTA CATALINA EL PROJECTE DEL GIMNÀS

L’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, junt a la regidora Silvia Verdú, l’enginyer Antonio Marco i membres de l’equip redactor de l’avantprojecte del gimnàs han visitat hui dimarts el Col·legi Santa Catalina, per a veure sobre el terreny cóm quedarà la nova infraestructura. En la visita els han acompanyat la directora del col·legi, Mari Sol Muñoz, i el cap d’estudis, Rafa Barroso.

El nou gimnàs, que serà una realitat gràcies al Pla Edificant de la Generalitat Valenciana, s’ubicarà al costat de l’edifici més antic del col·legi, i en la visita de hui s’han proposat sobre els plànols uns canvis substancials que permetran que s’aprofite millor la llum natural. Són alguns dels canvis proposats tant per l’ajuntament com des del propi equip directiu del centre educatiu.

La directora del col·legi, Mari Sol Muñoz, estava contenta i agraïda per la implicació de l’ajuntament i el govern autonòmic en que per fi es faça realitat el demandat gimnàs.

La Generalitat ha destinat 13.938,29 euros per a que es faça enguany la redacció del projecte definitiu per a que l’ajuntament adjudique les obres, i 258.060,38 euros per a que es porten a terme a principis de l’any que ve.

L’alcalde ha recordat que són molts els anys que el col·legi demanda la construcció d’un gimnàs, i des de 2011 han segut molts els viatges i les reunions que s’han fet amb responsables de la Conselleria d’Educació per a estudiar la manera de dotar al centre educatiu d’aquesta infraestructura esportiva. Per a ell, tots eixos esforços i el fet que ja es disposara d’un projecte anterior, ha ajudat per a que fora inclòs el gimnàs per al col·legi Santa Catalina, como els projectes de San Antón i de l’institut, dins el Pla Edificant.

De fet, també han segut moltes les reunions de membres de l’equip de govern municipal amb els responsables del col·legi Santa Catalina, i després de la celebrada el passat mes de juny es va estimar convenient traslladar de lloc el magatzem de material esportiu per a que siga més fàcil el seu ús tant per als mestres i alumnes que facen ús del gimnàs com els que practiquen esport a l’exterior de l’edifici.

 

 

Te puede interesar

Ir al contenido