L’ajuntament torna a convocar les ajudes al transport d’estudiants universitaris i de formació professional reglada

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

L’ajuntament torna a convocar les ajudes al transport d’estudiants universitaris i de formació professional reglada

  • El termini de presentació estarà obert del 5 al 23 de setembre.

Un any més, la Regidoria d’Educació posa en marxa el seu programa d’ajudes econòmiques per a afavorir l’accés dels estudiants pinosers a les universitats publiques o als centres de Formació Professional reglada, donat que han de desplaçar-se fora del municipi.

Les beques de transport suposen per a les arques municipals en total 3.300 euros. Per una banda es destinen 2.400 euros per a estudiants universitaris, a raó de huit ajudes de 300 euros cadascuna, i els restants 900 euros es divideixen en sis ajudes de 150 euros per a estudiants de formació reglada.

El 23 de setembre es tanca el període de presentació d’instàncies, que s’acompanyarà de certificat històric de convivència expedit per l’Ajuntament del Pinós, carnet de família nombrosa o monoparental si es el cas, declaració jurada de no haver tingut altres ajudes superiors als 500 euros el curs anterior, còpia de l’expedient acadèmic amb les notes del curs 2018/19 i document d’Alta de Tercers (model 120) en cas de ser la primera vegada que es demana l’ajuda.

Per a poder rebre les ajudes atorgades el requisit que es demana és que les notes de final de curs en l’expedient acadèmic hauran de superar el 65% dels crèdits o assignatures matriculades per als estudiants universitaris i en el cas dels estudiants de cicles formatius el 80% de les assignatures matriculades.

Per a la regidora d’Educació, Silvia Verdú, “es tracta d’unes ajudes molt necessàries i per això portem ja uns anys apostant per elles. Sabem que no és senzill disposar d’un autobús que facilite estos trasllats a tantes localitats diferents on es troben els centres educatius. Per això crec que amb estes beques que ofereix l’ajuntament sí que es pot beneficiar a la gran majoria”.

Consulta ací les bases

BASES TRANSPORTE ESCOLARES

o descarrega-les en pdf

Te puede interesar