L’AJUNTAMENT DEL PINÓS PRESENTA XARXA SALUT – MUNICIPIS PER LA SALUT

Fecha:

Categorias: Concejalía Sanidad, Noticias

L’AJUNTAMENT DEL PINÓS PRESENTA XARXA SALUT – MUNICIPIS PER LA SALUT

Amb el lema “El Pinós s’uneix amb vosaltres per la salut” es presenta el dimarts 12 de febrer en el Centre Cultural El Pinós, a les 19,30 hores, aquesta iniciativa de la Xarxa de Municipis de la Comunitat Valènciana adherits al IV Pla de Salut, amb el compromís de desenrotllar accions de promoció de salut local.

En la presentació estaran presents Francisco Alberto Bernabeu, director del Centre de Salut Púbica d’Elda, els infermers Alfonso Jiménez López i Alejandro Cremades Bernabeu amb el metge Pablo Vélez Lasso de la Unitat de Promoció de la Salut i Prevenció del CSP d’Elda, la regidora de Sanitat de l’ajuntament del Pinós, Elisa Santiago i membres de la Corporació Municipal.

Els avantatges de pertànyer a Xarxa Salut són molt àmplies:

– Participar activament en el desplegament del IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana, obtenint l’acreditació de pertinença a esta xarxa.

– Accedir a subvencions de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Publica.

– Participar en jornades, seminaris i tallers orientats a l’intercanvi d’experiències de promoció de la salut entre municipis de la Comunitat Valenciana.

– Divulgar les experiències i activitats a través de l’Observatori Valencià de Salut per mitjà de l’espai per a accions de promoció de la salut i actius o recursos que generen salut.

– Obtindre resultats de millora de la salut i qualitat de vida de la població i d’entorns del municipi.

– Millorar la participació, la convivència i la cohesió social en el municipi i contribuir a la reducció de desigualtats en salut en l’àmbit local entre altres.

Xarxa Salut, una xarxa il•lusionant i un punt d’inici d’un canvi en l’àmbit de la salut.

Te puede interesar