L’Ajuntament del Pinós presenta “Diverdissabtes”

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias

L’Ajuntament del Pinós presenta “Diverdissabtes”

El saló de plenaris de l’Ajuntament del Pinós ha acollit aquest matí la posada de llarg de “Diverdissabtes”, una de les tres activitats que el Consistori local ha impulsat a partir dels fons rebuts de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, que ha tingut una assignació primera de 46.550 euros.

S’iniciarà el pròxim dissabte 6 de maig, de 10 a 13 hores, i estarà dirigit a xiquetes i xiquets d’entre 3 i 9 anys. Segons ha anunciat la tècnica de Joventut, Natalia Rico, s’han preparat diverses activitats, com ara tallers de cuina, gimcanes, jocs de taula o pinta-cares, entre altres. A més, Rico ha subratllat que es tracta d’una activitat per a la qual caldrà inscriure’s cada semana, de dilluns a divendres, telefonant al Centre Cultural, anant-hi presencialment o a través d’un formulari web.

La presentació l’ha iniciada la regidora d’Igualtat i LGTBIQ+, Maria José Moya, qui ha explicat que l’objectiu fonamental de l’activitat és permetre a les famílies la conciliació de la seua vida laboral i personal, des del punt de vista del foment de la igualtat entre homes i dones.

També hi han intervingut la regidora de Cultura i Joventut, Sílvia Verdú, que ha posat en valor l’activitat com a eix perquè, per exemple, les famílies puguen anar al mercat municipal a comprar en el comerç de proximitat o desenvolupar altres activitats.

L’alcalde Lázaro Azorín ha sigut qui ha tancat la presentació per a explicar que “Diverdissabtes” és una de les tres activitats que es realitzaran amb els diners rebuts de la Generalitat, juntament amb un taller de defensa personal per a persones majors de 14 anys i l’ocioteca “Summer Plus”, que es presentaran pròximament.

ESCOLTA LA PRESENTACIÓ ACÍ

Te puede interesar