L’AJUNTAMENT DEL PINÓS ES SUMA A LES MOBILITZACIONS PEL DIA DE LA DONA

Fecha:

Categorias: Concejalía SS.SS. e Igualdad

L’AJUNTAMENT DEL PINÓS ES SUMA A LES MOBILITZACIONS PEL DIA DE LA DONA

Bona part de les dones treballadores de l’Ajuntament del Pinós, i alguns homes també, han secundat la parada de dues hores amb motiu de la vaga feminista que s’ha convocat a tot el món amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que es commemora hui dijous, 8 de març, concentrant-se a la plaça de l’Ajuntament.

La concentració ha donat inici a les 11,30 hores, encara que conforme s’apropaven les 12 del migdia han anat acudint més persones, entre elles algunes treballadores d’empreses privades, a més de l’alcalde i altres membres de la Corporació i personal funcionari. A eixa hora, a les portes de l’Ajuntament, s’ha portat a terme la lectura d’un manifest, a càrrec de la regidora Silvia Verdú, reivindicant la lluita històrica de les dones, i destacant que esta jornada es combat la violència masclista i tot tipus d’agressions, humiliacions o exclusions.

En esta jornada reivindicativa, les dones reclamen una societat lliure de violències, respecte a la diversitat sexual i equiparació salarial i laboral.

 

Manifiesto leído por la edil de Cultura y Juventud

 

Te puede interesar

Ir al contenido