L’Ajuntament del Pinós aconsegueix adscriure’s al projecte “Documóvil. Gènere i Cinema”

Fecha:

Categorias: Concejalía SS.SS. e Igualdad, Noticias

L’Ajuntament del Pinós aconsegueix adscriure’s al projecte “Documóvil. Gènere i Cinema”

L’Ajuntament del Pinós ha obtingut una subvenció de 2.757,37 euros de la Diputació d’Alacant després d’haver sol·licitat la seua adhesió al programa “Documóvil. Gènere i Cinema”, dirigit a l’alumnat de l’Institut d’Ensenyament Secundari José Marhuenda Prats.

D’aquesta manera, el consistori municipal pretén treballar la prevenció de la violéncia de gènere i promocionar les relacions basades en la igualtat, mitjançant l’elaboració de diversos curtmetratges d’entre 2 i 4 minuts per part de grups adolescents.

El projecte “Documóvil. Gènere i Cinema” va nàixer l’any 2014 i, des de llavors, són molts els municipis que han apostat per la iniciativa. La metodologia de cara a l’alumnat es divideix en dues parts. La primera es correspon amb una formació teòrica en perspectiva de gènere, mentre que la segona es basa en ensenyaments de teoria audiovisual, de cara a la preparació dels seus vídeos.

Per a l’edil d’Igualtat, Mª José Moya “aquestes activitats són necessàries per a continuar creant consciència entre la joventut”

 

 

Te puede interesar

Ir al contenido