L’activitat cultural del Pinós beneficiada amb prop de 8.200 euros

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias

L’activitat cultural del Pinós beneficiada amb prop de 8.200 euros

Amb motiu de pal·liar els efectes negatius que ha tingut en l’àmbit de la cultura i de les arts escèniques la declaració de l’estat d’alarma ocasionat per la COVID-19, la Diputació Provincial d’Alacant ha convocat diverses ajudes a través del Festival Provincial de “Artes Escénicas Otoño 2020”.

La Regidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament del Pinós, una vegada van ser coneixedors d’aquesta convocatòria, van presentar les quatre modalitats a les quals es podien adherir: teatre, teatre infantil, dansa i circ que han sigut concedides.

En total la subvenció ascendeix a 8.190,70 euros.

Per aquest motiu la programació cultural al Pinós es veurà reforçada la propera setmana amb dues obres de teatre. Per una banda el divendres 23 d’octubre el Teatre Auditori del Pinós acollirà l’obra “Els dies de la nit” interpretat per Neus Agulló i Tomás Mestre que conta la història d’una parella d’ancians a càrrec de Maror Produccions.

En la modalitat de teatre infantil el diumenge 25 es podrà gaudir de l’obra “El árbol de la fantasía” de Trébol Teatro, una divertida funció en la qual es treballa els valors de l’amistat i el respecte a la naturalesa.

Tant la regidoria de Cultura i Joventut, dirigida per l’edil, Silvia Verdú, així com les tècniques de cultura valoren positivament l’ajuda concedida, de la qual el Pinós s’ha vist beneficiat, i esperen que els ciutadans i ciutadanes acudisquen a l’auditori per a gaudir del meravellós món del teatre des de les butaques.

Te puede interesar