LA VENTA DE L’TERRÓS CONTINUA LES FESTES AL TERME DE PINÓS

Fecha:

Categorias: Concejalía Fiestas, Noticias

LA VENTA DE L’TERRÓS CONTINUA LES FESTES AL TERME DE PINÓS

A tan sols uns dies de donar per concloses les festes del nostre municipi, són les pedanies i paratges les que agafen el testimoni per continuar les celebracions durant el mes d’agost.

La primera d’elles és La Venta del Terrós que aquest matí engalanava els seus carrers per dedicar dos dies en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció. Aquesta vesprada ha tingut lloc la missa de campanya, que ha estat oficiada pel rector de Pinós, Manuel Llopis i a la qual han acudit, a més de veïns del paratge i del nostre municipi, així com pedanis, la Reina Major i les seues Dames d’ Honor, així com les Dames Infantils, acompanyades també de l’alcalde de Pinós, Lázaro Azorín i l’edil de Festes, César Pérez que han participat al costat del President de l’Associació de Veïns Venta del Terrós, Pepe Mínguez.

En finalitzar l’homilia, els presents han pogut gaudir d’un vi d’honor organitzat per l’Associació de Veïns, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Pinós.

Aquesta nit la festa continuarà amb música en directe a càrrec de José García i de matinada com és habitual, per reposar forces, se servirà xocolata amb tonyes.

Demà continuaran les celebracions, al matí es durà a terme el concurs de gatxamigues i a la nit per acomiadar aquests dos dies de festa se celebrarà un sopar de pa i porta.

GALERIA D’IMATGES

Te puede interesar