LA SETMANA DE LA MOBILITAT FINALITZA AMB UNA EIXIDA EN BICICLETA A LES ENZEBRES

Fecha:

Categorias: Concejalía Medio ambiente

LA SETMANA DE LA MOBILITAT FINALITZA AMB UNA EIXIDA EN BICICLETA A LES ENZEBRES

Este diumenge organitzada per l’Ajuntament del Pinós, dins les activitats amb motiu de la Setmana de la Mobilitat 2018, s’ha realitzat una eixida amb bicicleta a la pedania d’Enzebres.

Les activitats han tingut lloc este matí, amb una ruta amb bicicleta des del pàrquing de l’ajuntament a la pedania d’Enzebres, guiada per membres de la Penya Ciclista el Pinós. El recorregut s’ha iniciat sobre les 10:30 del matí, a l’arribada a la pedania, per als participants s’ha preparat un esmorzar, coca amb xocolate i poma, a més també s’han realitzat activitats, com una gymkana familiar i tallers sobre mobilitat.

El president de la Penya Ciclista el Pinós, Salvador Aldeguer comentava “que és molt important que es fomente l’ús de la bicicleta i agraïa a l’ajuntament la seua implicació en este tipus d’activitats”.

Entre els participants es trobava l’edil de Turisme, Neus Ochoa, l’edil de Tràfic, Francisco José López i l’edil d’Esports i Medi Ambient Silvia Verdú, que manifestava la seua satisfacció per la gran participació en esta activitat, així com en totes les organitzades durant esta setmana i agraïa este matí la col·laboració de la Penya Ciclista el Pinós, igual que a totes les persones que s’han implicat estos dies en cada una de les activitats.

Te puede interesar

Ir al contenido