La residència geriàtrica espera poder obrir les portes al setembre

Fecha:

Categorias: Concejalía SS.SS. e Igualdad

La residència geriàtrica espera poder obrir les portes al setembre

Cinta Pascual, directora general de L’Onada Serveis, empresa que s’encarregarà de la gestió de la residència mancomunada del Pinós ha confirmat que està tot preparat per poder obrir al setembre “estem a l’ultima fase, ho tenim tot preparat per a que en agost es passen totes les inspeccions, es puga acabar l’obra i volem que al setembre puguem posar data definitiva a l’obertura de places”.

La residència geriàtrica oferirà les places que es podran sol·licitar a través del Serveis Socials de la Mancomunitat, a més dels servicis dels que disposarà el centre com ara estades temporals, serveis d’atenció domiciliaria, la possibilitat de portar el menjar a casa, activitats, treballs per persones amb demència o alzheimer, grups de suport amb les famílies entre altres.

A més a més, continuaran lluitant i treballant des de l’organització sanitària com des dels ajuntaments per a poder aconseguir la residència de dia que segons Pascual “pensem que a la Comunitat Valencia és un dels millors serveis que hi han, perquè és gratuït per a les persones usuàries, i això sempre es bo per a les persones que vulguen mantenir la seua casa al seu entorn dins d’un àmbit professionalitat”.

Per a l’edil de Servis Socials Mª José Moya, “des de l’empresa sempre ens han transmès i ens va agradar el fet de l’obertura del centre, les persones usuàries seran uns veïns i veïnes més del poble”. I també mostrava les ganes de que el centre estiga en marxa “ que puguem començar a prestar eixe servei i començar amb ells i vorer que la residència geriàtrica és una realitat i està funcionant”.

La directora també ha explicat algunes pautes de la funcionalitat del centre com que serà com una casa per a les persones que hi visquen a ella i també per a les persones de la comunitat. Cinta Pascual com a exemple deia que, als seus centres “no hi ha hagut mai horari de visita, com quan estàs a casa de ta mare, a la nostra residencia passa igual, transparència, comunicació i adaptar-nos a les persones”.

 

Te puede interesar

Ir al contenido