La Regidoria d’Educació fa possible que tots els escolars del Pinós disposen de material fungible per a seguir estudiant a casa

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

La Regidoria d’Educació fa possible que tots els escolars del Pinós disposen de material fungible per a seguir estudiant a casa

Per tal d’afavorir que els escolars que pertanyen a famílies amb dificultats econòmiques puguen fer a casa les seues tasques durant el confinament, estos dies, la Regidoria d’Educació està fent entrega de un pack de llibretes, llapis, bolígrafs, retoladors, fulls o gomes d’esborrar.

Dies passats, la regidora Silvia Verdú es va posar en contacte amb els directors dels CEIP San Antón i Santa Catalina i l’IES José Marhuenda Prats per conèixer les necessitats reals i tractar de dotar de material fungible a aquelles famílies que ho estagueren passant mal i no tingueren disponibilitat econòmica per fer front a les despeses que suposa l’adquisició d’este material per als seus fills.

Els directors van traslladar la idea als tutors, que van ser els encarregats de contactar amb les famílies per elaborar el llistat de beneficiaris i les seues direccions on fer-lis arribar el material.

Ahir, treballadors de la Regidoria de Cultura i Joventut es van encarregar de comprar estos productes i fer els paquets, que hui estan entregant a cada família anant a les seues respectives cases, per evitar que s’hagen de desplaçar.

En cas que el mes de juny continuem en la mateixa situació, la regidora assegura que es tornaria a fer una altra remesa, per tal que els xiquets i xiquetes disposen del material que necessiten i així ajudar a les seues famílies, perquè l’educació és la millor arma per al progrés social.

La regidora ha agraït als docents el treball que estan realitzant i la seua capacitat d’adaptació a les circumstàncies, donat que no totes les famílies poden ajudar als seus fills en els seus estudis i les noves tecnologies estan sent molt útils per a que l’alumnat puga avançar sense perdre el ritme del curs. De fet, ha recordat que ja han arribat desde Conselleria 26 tablets a l’IES José Marhuenda Prats per a que els alumnes que no disposaven d’esta tecnologia puguen seguir el pas dels seus companys.

Mentrestant, personal del departament municipal de neteja està desinfectant a consciència les instal·lacions de tots els centres educatius del Pinós per a que tot estiga preparat i en condicions òptimes quan arribe el moment de la reincorporació del professorat o l’alumnat, encara que pensa els xiquets i xiquetes no ho faran fins el curs que ve, perquè el més important es la seua salut i seguretat.

Te puede interesar