La regidoria de Medi Ambient premia la sostenibilitat de l’alumnat

Fecha:

Categorias: CEIP San Antón, CEIP SANTA CATALINA, Destacados, Medio ambiente, Noticias

La regidoria de Medi Ambient premia la sostenibilitat de l’alumnat

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament del Pinós, seguint amb el compromís de conscienciar sobre la sostenibilitat i el medi ambient en els centres escolars, enguany ha tornat a posar en marxa la campanya de Mobilitat Sostenible que premia als i les alumnes que acudixen al centre caminant, en patinet o bicicleta.

El dimecres es va realitzar un sorteig de 10 patinets i 10 sets de protecció (casc, genolleres i colzeres) entre tot l’alumnat que havia complit amb esta premissa. Durant l’any el professorat ha sigut l’encarregat d’anotar en unes cartilles el mitjà pel qual arribava l’alumnat al centre i els qui han aconseguit més punts han format part del sorteig

L’edil de l’àrea de Medi Ambient, Mª José Moya, el tècnic del departament, José Carlos Monzó i l’educador ambiental Andrés Sogorb van ser els encarregats de revelar els noms dels agraciats.

Ahir i hui han sigut entregats els patinets i els sets als i les guanyadores, cinc han anat a parar a alumnat del col·legi Sant Antón i altres cinc al col·legi Santa Catalina.

L’edil de Medi Ambient, Mª José Moya, ha agraït la implicació de l’alumnat, familiars i professorat perquè esta campanya es realitza any rere any.

Te puede interesar

Ir al contenido