La regidora i la tècnica de Joventut van assistir a una reunió amb el director general de l’IVAJ

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias

La regidora i la tècnica de Joventut van assistir a una reunió amb el director general de l’IVAJ

  • El Pinós incorporarà a l’octubre un tècnic professional a l’àrea de Joventut subvencionat per l’IVAJ

La setmana passada, l’edil de Cultura i Joventut, Silvia Verdú, junt a la tècnica de l’àrea, Natalia Rico, van acudir a una important reunió en la qual també van estar presents municipis de la comarca de l’Alt i Mig Vinalopó, amb la finalitat d’abordar diverses qüestions en matèria de joventut.

L’Espai Jove de l’Ajuntament de Villena va acollir, el passat 15 de setembre, esta reunió en la qual van participar els regidors i tècnics de Joventut de les comarques del Vinalopó i a la qual també va assistir el director general de l’IVAJ, Jesús Damián Martí.

Entre altres qüestions, la reunió va servir per a tractar les necessitats per a l’any vinent, tant en matèria de pressupostos 2023 com en qualsevol altra iniciativa que necessiten els ajuntaments, així com planificar la nova programació de la tardor.

Per a la regidora de Joventut, Silvia Verdú, “estes trobades són importants per a escoltar aquelles persones que, des de l’àmbit municipal, atenem la joventut dels nostres respectius ajuntaments”.

El director general de l’IVAJ va agrair el treball que es realitza a nivell municipal i comarcal i va voler conéixer quines són les necessitats reals que tenen els ajuntaments per a seguir millorant els serveis que presta a la joventut, com a pas per a continuar donant suport a les seues iniciatives des de la Conselleria.

Per a fer-ho possible des d’IVAJ es recomana als ajuntaments adherir-se a la línia de ajudes, que subvenciona al 100% la contractació de professionals d’atenció a la joventut.

Al Pinós li pertany un tècnic i un dinamitzador per a la Regidoria de Joventut i en el primer cas les proves selectives ja s’han portat a terme. El dia 1 d’octubre començarà a prestar servei la persona seleccionada com a tècnic. En el cas del lloc de dinamitzador la seua labor s’iniciarà a partir de gener.

En tots dos casos es tracta de llocs subvencionats en el Pla Concertat de Joventut 2019/2023 de municipalització de les Polítiques Integrals de Joventut, amb la finalitat de promoure activitats i projectes destinats a la gent jove.

Te puede interesar

Ir al contenido