La Pilota Valenciana a les ocioteques d’estiu

Fecha:

Categorias: Deportes, Destacados, General, Noticias, Pinoso

La Pilota Valenciana a les ocioteques d’estiu

Des de hui 45 xiquets i xiquetes que participen a les ocioteques d’estiu oferides al municipi, participen en el programa Pilota a l‘Estiu, organitzat pel departament de Pilota Valenciana de la Direcció General d’Esport de la Conselleria d’Educació i Esport.

La Regidoria d’Esports va sol·licitar aquesta activitat com a complement de les ocioteques i els que participen podran conèixer de manera pràctica més a fons aquest esport tradicional valencià.

El taller es realitzarà en dos jornades, hui és la primera de elles i el proper dimecres hi haurà altra sessió. Els xiquets i xiquetes s’han desplaçat fins el frontó municipal i les llonges per realitzar el taller, on aprendran quines són les diferents modalitats que hi ha de pilota a territori valencià, moviments, colps o com s’arregla la mà per jugar a pilota.

En total hi gaudiran d’aquest taller prop de 50 xiquets i xiquetes a qui també se’ls explicarà la historia i curiositats d’aquest esport amb la finalitat de continuar impulsant la pilota valenciana i que es continue la practica del mateix.

 

Te puede interesar