La pedania de Cases del Pi de festa

Fecha:

Categorias: Fiestas, Noticias

La pedania de Cases del Pi de festa

 

Amb una missa oficiada pel capellà rector, Juan Bautista Llinares i una exhibició de balls populars a càrrec de l’Agrupació Monte de la Sal, aquesta vesprada-nit s’han celebrat els actes centrals de les festes en la pedania de Casas del Pi que han congregat a més de 200 persones.

Els oficis religiosos han estat amenitzats pels càntics i la música de la Coral-Rondalla Monte de la Sal. Comptant amb l’assistència del veïnatge de la pedania amb la seua alcaldessa pedània Beatriz Sánchez al capdavant, la Reina i Dames de la Tercera Edat, les Reines Infantil i Major de les Festes del Pinós, membres de la Comissió de festes amb la seua presidenta, Elisa Santiago, les edils Sandra Rico i Noelia Rico, l’edil Víctor Oliva, els edils de Patrimoni i Obres, César Pérez i Raúl Pérez, així com l’Alcalde del Pinós, Lázaro Azorín.

Després de la missa Monte de la Sal ha portat a terme un repertori de diverses danses i jotes de la Comunitat Valenciana, com les jota d’Alfarp, la Moixentina o la Vetla, acabant la seua actuació amb la Jota dedicada a la pedania.

 

FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido