LA GESTORA DEL PINÓS CF DIMITEIX EN L’ASSEMBLEA PER DONAR PAS A UNA NOVA DIRECTIVA QUE ES PRESENTARÀ LA SETMANA PRÒXIMA

Fecha:

Categorias: Concejalía Deportes, Noticias

LA GESTORA DEL PINÓS CF DIMITEIX EN L’ASSEMBLEA PER DONAR PAS A UNA NOVA DIRECTIVA QUE ES PRESENTARÀ LA SETMANA PRÒXIMA

  • Els membres de la gestora han presentat el balanç de comptes i resultats esportius

Després d’un difícil any en que una gestora s’ha fet càrrec del Pinós CF, en l’assemblea general celebrada esta vesprada s’ha anunciat la creació d’una directiva, que es donarà a conèixer a principis de la setmana vinent, encara que hui hem conegut a algunes de les persones que la integraran.

La reunió, celebrada a la Casa del Marbre i del Vi, ha servit per a que els membres de la gestora presentaren la seua dimissió i presentaren un balanç econòmic molt positiu, passant dels 440 euros que quedaven en caixa quan es van fer càrrec del club als més de 22.500 euros que hi havia al compte el passat 26 de juny.

El coordinador del club, Víctor Guerrero, ha segut l’encarregat de presentat els comptes y fer un balanç de la temporada per als diferents equips, amb imatges i dades que es podien seguir en pantalla.

Julián Pérez, en nom de la gestora, ha recordat cóm es van trobar el club i els esforços que han hagut de fer per a revertir la situació. Pérez ha comentat que quan fa un any va dimitir l’anterior directiva, l’ajuntament es va fer càrrec fins que es va crear la gestora, que en molt poc temps ha haver d’inscriure tots els equips, encara que lamentablement van haver de retirar el primer equip.

En l’assemblea celebrada este divendres, els socis han recolzat l’acord a que van arribar fa unes setmanes els anteriors gestors i els impulsors de la nova junta directiva, de la qual podem avançar que comptarà amb noms coneguts com Francis, Pantera, Capi, Benito o Salva Jover, qui ha actuat de portaveu per comentar que la idea que tenen és potenciar el futbol base, conveniar el club amb altres de major entitat, recuperar el primer equip per a que siga un referent per al poble, el club i els jugadors de les categories inferiors. Respecte al primer equip, entre altres propostes, volen que s’autofinancie amb la participació d’empreses anunciants i que el club sols haja d’assumir les fitxes, a més que tots els jugadors siguen del Pinós.

Tots els presents han coincidit en la necessitat de recuperar el primer equip per al poble i el club, i que els jugadors de les categories inferiors tinguen un al·licient que els faça jugar amb il·lusió.

Abans d’acabar l’assemblea, els membres de la gestora han recordat als futurs directius que de l’1 al 14 de juliol s’obri el termini per a inscriure els equips per a la pròxima temporada.

FOTOS

Te puede interesar