LA GENERALITAT CONCEDIX 37.046 EUROS A LA FORMACIÓ D’ADULTS

Fecha:

Categorias: Concejalía Formación, Noticias

LA GENERALITAT CONCEDIX 37.046 EUROS A LA FORMACIÓ D’ADULTS

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, ha augmentat enguany la subvenció que anualment atorga a la Formació de Persones Adultes del nostre municipi amb un import de 37.046,13 euros, la qual cosa suposa un augment 7.329 euros en referència al passat any.

Esta subvenció està inclosa en les ajudes a les corporacions locals i entitats privades sense ànim de lucre que desenvolupen l’educació de persones adultes en la Comunitat Valenciana.

El consistori haurà de justificar les despeses i la destinació dels mateixos en un termini de 10 dies perquè esta subvenció siga efectiva i es realitze el pagament de l’ajuda. Esta ajuda es destinarà per a despeses de funcionament del servici, així com a sufragar part del salari del professorat.

L’edil d’Educació, Neus Ochoa, ha destacat “que el projecte que hem presentat compta amb un centenar d’usuaris, este servici és fonamental en el nostre municipi ja que permet a les persones reprendre els seus estudis”. L’Ajuntament del Pinós ha sigut el segon consistori de la província que més aportació econòmica de la Generalitat ha rebut.

Te puede interesar

Ir al contenido