LA FESTA DEL LLIBRE COMENÇA BUSCANT A MELDO

Fecha:

Categorias: Biblioteca Maxi Banegas, Concejalía Cultura y juventud, Noticias

LA FESTA DEL LLIBRE COMENÇA BUSCANT A MELDO

A partir de hui “Meldo”, la mascota de la biblioteca, es passejarà per diferents establiments col·laboradors en la campanya del llibre, trobar-lo suposarà participar en un sorteig de llibres.

La Regidoria de Cultura i la biblioteca municipal han organitzat diferents activitat per celebrar el Dia del llibre. Els encarregats de realitzar les activitats són la companyia de contes Ca’la’bassa, que fins el pròxim dia 21 d’abril portaran a “Meldo” pel comerços que participen que en aquest cas són: La Tenda de Juanjo, Óptica Domenech, Perfumería Aromas, Bebés i més, Papelería Papiro’s i Calé Moda. Els aparadors estaran decorats amb motius relacionats amb el Dia del Llibre i entre ells estarà amagats “Meldo”.

El dia 21 també es realitzarà una activitat especial al mercat d’abastiments on els xiquests i xiquetes gaudiran de jocs i tallers, contacontes i intercanvi de llibres pel matí de 11 a 13:30 hores.

A més també pots col·laborar amb Cáritas Pinoso entregant aliments a la biblioteca, especialment sucre i oli i te’ls canviaran per llibres.

 

Te puede interesar