LA BIBLIOTECA COMMEMORA EL SEU DIA AMB ACTIVITATS DESTINADES ALS ESCOLARS

Fecha:

Categorias: Biblioteca Maxi Banegas, Concejalía Cultura y juventud, Noticias

LA BIBLIOTECA COMMEMORA EL SEU DIA AMB ACTIVITATS DESTINADES ALS ESCOLARS

El 24 d’octubre es commemora el Dia de la Biblioteca, i per això, la Biblioteca Pública Municipal “Maxi Banegas” ha organitzat, junt als col·legis de la localitat, una sèrie d’activitats preparades per als diferents nivells educatius.

Per als alumnes d’Infantil s’ha previst un acte de presentació del personatge de Meldo, que hui 11 d’octubre s’aproparà al col·legi San Antón i el 19 d’octubre a Santa Catalina.

Per als alumnes de 1er de Primària dels dos centres s’ha programat l’activitat Coneix la Biblioteca, que tindrà lloc el 22 d’octubre.

L’acció denominada Descobrix la Biblioteca està destinada als alumnes de 3er de Primària, i es farà en dues jornades, el 23 d’octubre per a Santa Catalina i el 24 per a San Antón.

Per últim, els alumnes de 5é de Primària assistiran a l’activitat Aprén a la Biblioteca, que es portarà a terme el 24 d’octubre per a alumnes del col·legi Santa Catalina i el 26 per a alumnes del col·legi San Antón.

Per mig d’estes accions es pretén educar a xiquets i majors en els valors de la lectura i la cultura, destacant la missió de les biblioteques com a centres socialitzadors i integradors, i demostrant que els llibres estan a l’abast de tots.

 

 

Te puede interesar

Ir al contenido