INTERESSANT XARRADA “EDUCAR PER LA IGUALTAT”

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud

INTERESSANT XARRADA “EDUCAR PER LA IGUALTAT”

Elena Simón, experta en feminisme i coeducació ha sigut l’encarregada d’impartir-la.

Les activitats organitzades per la Regidoria de Cultura i Joventut, amb motiu de la Fira d’Educació, han continuat aquesta vesprada amb una xarrada per la igualtat.

L’edil de Cultura i Joventut, Silvia Verdú ha sigut l’encarregada de presentar a la ponent a la qual ha definit com una “gran professional i una gran amant de la coeducació i del feminisme” i que ha dedicat gran part de la seua vida a la formació ja que durant més de trenta anys ha sigut professora de secundària i batxillerat, labor que va compaginar durant anys amb l’autoformació. A la xarrada també ha acudit l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín.

La xarrada celebrada en el Centre Cultural el Pinós han assistit un gran nombre de docents, ja que forma part d´un conjunt de cinc xarrades formatives avalades pel CEFIRE. El proper 24 de maig tindrà lloc l’última de les xarrades a la localitat d’Elda.

Elena Simón, és Llicenciada en Filologia Moderna. En l’actualitat és Formadora feminista, analista de gènere i escriptora. Pertany a l’Aula de Debat i Formació Feminista en la Seu de la Universitat d’Alacant i és Presidenta de l’Associació “Museu de Fets i Drets de les Dones”. Simón, desenvolupa tasques d’estudi, formació i divulgació de la Coeducació, la Igualtat entre homes i dones, el Llenguatge no sexista i l’anàlisi i enfocament de Gènere, col·laborant, com a docent o com experta, en (Universitats, Sindicats, Institucions d’Igualtat, Centres educatius i de Professorat, Projectes europeus o d’innovació educativa, Ajuntaments, Institucions formatives, Administracions públiques, Consells de Joventut, Associacions de dones, ONGs.) de diferents països i llocs i dirigint-se a públics molt diversos.

GALERÍA DE FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido