Iniciada la iniciativa “Crisálida, projecta el teu futur, hui”

Fecha:

Categorias: Concejalía igualdad, Destacados, General, Noticias

Iniciada la iniciativa “Crisálida, projecta el teu futur, hui”

La Regidoria d’Igualtat i LGTBI de l’Ajuntament del Pinós ha posat en marxa, esta setmana, la iniciativa “Crisálida, Projecta el teu futur, hui”, destinada a dones beneficiàries de la renda valenciana.

Fernando Ventura, alumne en pràctiques de Treball Social de la Regidoria de Servicis Socials, és l’encarregat de dirigir este projecte, l’objectiu del qual és que les persones prenguen consciència de les seues potencialitats a través de diferents trobades amb altres persones en igual situació, amb la finalitat de crear Itineraris d’inclusió social.

La Regidoria de Servicis Socials, després de realitzar un diagnòstic entre la població de Renda Valenciana, va decidir la necessitat d’incloure estes accions en el projecte de pràctiques de Ventura.

Està composat per 10 dones que, fins al 16 d’abril, assistiran a les sis sessions programades. La primera va tenir lloc el passat dimecres, 6 de març.

A més de Ventura, en el projecte també participa la tècnica d’integració social de la regidoria.

Per a Ventura, “el primer pas per a la inclusió és que les persones beneficiàries tinguen uns objectius vitals marcats per a implementar este tipus de projectes”.

La regidora d’Igualtat, Mª José Moya, té molt clar que “este projecte és necessari per a la integració de la dona en diversos aspectes de la societat”.

Cal destacar que, a la Comunitat Valenciana, més del 60% de les persones beneficiàries de la Renda Valenciana són dones.

 

Escolta l’entrevista 

Te puede interesar