Finalitza la Setmana Europea de la Mobilidad al Pinós amb una eixida amb bicicleta a les Enzebres

Fecha:

Categorias: CENTRO JUVENIL, Concejalía Cultura y juventud, Concejalía Deportes, Concejalía Medio ambiente, Noticias

Finalitza la Setmana Europea de la Mobilidad al Pinós amb una eixida amb bicicleta a les Enzebres

Hui diumenge s’ha realitzat una eixida amb bicicleta a la pedania d’Enzebres en la que han participat nombroses famílies iniciant-se al parquing municipal.

 

A l’arribada a la pedania per a tots els participants s’ha preparat un esmorzar, amb la col·laboració de voluntaris de Medi Ambient a més també s’han realitzat diverses activitats d’animació o un circuit amb bicicleta a càrrec del monitors del Centre Juvenil.

Protecció Civil i Policia Local han vetlat per la seguretat dels participants. Cal assenyalar que els agents locals també han realitzat el trajecte amb bicicleta.

Les regidories implicades en l’organització de la Setmana de la Mobilitat Medi Ambient, Joventut, Educació i Policia de l’Ajuntament del Pinós s’han mostrat molt satisfets per la participació de la ciutadania i per com havien transcorregut totes les activitats.

Silvia Verdú, regidora de Medi Ambient que també ha participat en la festa de mobilitat, ha destacat la gran participació d’aquest acte i de totes les activitats reatlizades, i ha manifestat que prompte es donaran a conéixer noves campanyes saludables per a la ciutadania.

Te puede interesar

Ir al contenido