Èxit de participació en el mercat nadalenc del Culebrón

Fecha:

Categorias: Fiestas, General, Noticias, Pedanias

Èxit de participació en el mercat nadalenc del Culebrón

L’ambient nadalenc es respira este matí en cada racó de la pedania del Culebrón, el mercat nadalenc ha convertit a la pedania en el centre neuràlgic de les compres i regals del Nadal.

Al voltant de 90 llocs conformen el mercat, en el qual es pot trobar una infinitat d’adorns, veles, figures, pintures, decoració, a més de bijuteria, roba i complements que han encantat a tots els que s’estan acostant este matí fins allí. El mercat estarà instal·lat fins a les 14 hores.

No han faltat en este mercat que cada any té més adeptes, el sabor i l’olor típic del Nadal: dolços, sopes, xocolate i vi calent es poden degustar per a obrir boca a tot el que ens espera durant els pròxims dies.

La música nadalenca i el bon ambient són la tònica d’este matí en la pedania on ja han acudit multitud de veïns i veïnes no sols del Pinós, sinó de localitats veïnes i on també han acudit els edils Neus Ochoa i Cristina Pérez.

La recaptació de la participació dels llocs en este mercat nadalenc es destinarà a l’organització de les festes patronals de la pedania.

FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido