ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA PUJADA NOCTURNA AL REPETIDOR

Fecha:

Categorias: Concejalía Deportes, Noticias

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA PUJADA NOCTURNA AL REPETIDOR

L’edil d’Esports, Silvia Verdú es mostrava molt contenta per l’alta participació, especialment de gent jove.

Dins la Campanya de la Salut, Esport i Joventut s’ha tornat ha organitzar la pujada nocturna al repetidor amb l’assistència de desenes de pinoseres i pinosers que no s’han volgut perdre aquesta ruta senderista que s’ha convertit en una tradició dins de la Campanya.

Verdú, que també ha participat a la pujada agraïa la bona acollida que havia tornat a tenir l’activitat i es mostrava molt contenta per l’alta participació de xiquets i joves, que han gaudit practicant senderisme dins de la Campanya de Salut, Esport i Joventut al costat dels seus pares i amics.

La pujada nocturna al repetidor és una activitat que es celebra des de fa anys i que tan bona acceptació té. Famílies senceres participen, a més del Club Muntanyisme El Pinós, que tan bé coneixen el Monte Cabezo i acompanyen en tot moment als participants durant el trajecte. Policia Local i Protecció Civil també han vetlat per la seguretat de l’esdeveniment i han estat molt pendents de tots i cadascun dels participants perquè no hi hagués cap contratemps.

En arribar a l’Pavelló “Enrique Tierno Galván” com sol ser tradició s’ha oferit als participants xocolata amb tonya per reposar forces.

 

Te puede interesar

Ir al contenido