Excel•lent ensamble de fagot i saxos al pati de la Casa de Don Pedro

Fecha:

Categorias: Cultura y juventud, Destacados, General, Noticias

Excel•lent ensamble de fagot i saxos al pati de la Casa de Don Pedro

La música de fagots i saxos ha brillat esta nit a la Casa de Don Pedro amb motiu del ensamble que ha preparat la Societat Unió Lírica Pinosense, sorprenent un públic que ha omplit les cadires habilitades per seguir l’actuació entre les quals els trobaven les representants festeres de 2022 i 2023, així com la regidora de Cultura Silvia Verdú, àrea que ha col·laborat en el concert i l’alcalde Lázaro azorín .

Com destacava en Radio Pinoso la directora de la banda, Celia Torá, la SULP és el so del poble,  de banda, i també te el seu protagonisme estos dies de fira.

Per això, l’ensemble d’estiu musical de saxos i fagot s’ha inclòs dins la programació festera i ha oferit un programa de peces musicals molt conegudes, a càrrec d’una xicoteta selecció de músics.

En primer lloc s’ha pogut escoltar la música interpretada per un trio de fagotistes, entre els quals estava la pròpia directora de la banda, i un quartet de saxos que  s’ha  ampliant fins convertir-se en un gran grup de saxofonistes que ha dirigit Carlos Belda .

L’actuació ha aprofitat la bona acústica que te el pati de la Casa de D. Pedro. El públic ha premiat l’exelent concert amb un gran aplaudiment. Després s’ha servit un vi d’honor a càrrec de Entre Tierras.

 

FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido