Esta vesprada s’han presentat al Pinós dos llibres sobre la transcendència de Joan Fuster

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud

Esta vesprada s’han presentat al Pinós dos llibres sobre la transcendència de Joan Fuster

Hui divendres, el Centre Cultural El Pinós ha acollit la presentació dels llibres "Nosaltres les fusterianes" i "Nosaltres els fusterians", amb un col·loqui-homenatge a Joan Fuster que ha comptat amb una nombrosa assistència de públic i la presència de tres dels coautors, la pinosera Imma Garrigós, Vicent Brotons, professor de filologia catalana a la Universitat d’Alacant, i Tudi Torró, directora territorial d’Educació, que han parlat de la seua col·laboració en ambdues publicacions i del que aporten per a conèixer la transcendència que ha tingut i te la figura de Joan Fuster.

L’acte ha estat presentat pel regidor de Participació Ciutadana, César Pérez, qui en nom de la regidora de Cultura, Silvia Verdú, ha destacat els esforços que s’estan fent des de l’Ajuntament del Pinós per tal de mantenir els nostres arrels culturals, i ha recordat que recentment s’ha dedicat un carrer a l’escriptor de Sueca. A més, ha obsequiat als participants amb vi del Pinós.

El col·loqui ha estat moderat per la periodista Sandra Serrano, i en ell ha quedat patent la pervivència de l’obra literària de Joan Fuster, de qui es van complir en 2017 els 25 anys de la seua mort.

L’actual País Valencià no s’entendria sense les aportacions de l’assagista i pensador de Sueca, i per posar-les en valor han nascut els llibres "Nosaltres, els fusterians" i "Nosaltres les fusterianes". Dues publicacions escrites per un conjunt d’autors i d’autores que aprofundeixen en la biografia de Fuster a través dels seus llibres, de moments anecdòtics, de vivències a través de la correspondència o les conferències.

Els dos llibres reuneixen la mirada de molts seguidors i seguidores, veus valencianes, catalanes o balears, de diferents trams d’edat i amb maneres d’apropar-se al món de Fuster molt diverses.

A més d’assistir i participar activament a l’acte, els assistents han pogut adquirir un o els dos llibres i altres publicacions que s’exposaven a l’entrada de la sala d’actes múltiples del Centre Cultural El Pinós.

 

Álbum de FOTOS 

Te puede interesar

Ir al contenido