En marxa el servei IgualaT contra la discriminació

Fecha:

Categorias: Destacados, General, Noticias, Pinoso, SS.SS. e Igualdad

En marxa el servei IgualaT contra la discriminació

La Direcció General de Diversitat de la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, posa en marxa  IgualaT, un servei públic concertat i gratuït, integrat per un equip multidisciplinari especialitzat, dirigit a prestar informació, assessorament i orientació a persones víctimes de situacions discriminatòries i/o delictes d’odi.   

El servei es prestarà per mitjans telefònics i telemàtics, que se centralitzaran en una oficina on treballa un equip multidisciplinari amb professionals del Dret, la Psicologia, el Treball Social, l’Educació Social o la Comunicació, entre altres.

Les persones interessades poden contactar a través del telèfon gratuït 900 108 655, del correu Igualat@cv.gva.es o per Whatsapp en el número 676 322 559. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 10 a 14 hores, i els dimarts, dimecres i dijous de 16 a 19 hores.

El servei, a més d’informar, assessorar i orientar a les persones usuàries sobre les situacions discriminatòries i delictes d’odi de les quals pogueren ser víctimes, o amb les quals pogueren tindre algun tipus de relació, i derivar-les als recursos pertinents, s’encarregarà d’establir protocols d’assessorament, coordinació i seguiment amb altres serveis públics.

El Servei té el seu origen en l’Estratègia Valenciana per a la igualtat de tracte, la no discriminació i la prevenció dels delictes d’odi 2019-2024, emmarcat en la línia estratègica 3, “Detecció-Denúncia”, en compliment de l’Objectiu 3.1: “Facilitar i promoure la denúncia de situacions de discriminació i delictes d’odi”. 

 

Te puede interesar

Ir al contenido