Els pinosers José Ángel i Moisés, campions de la Supercopa de Pilota Grossa

Fecha:

Categorias: Noticias

Els pinosers José Ángel i Moisés, campions de la Supercopa de Pilota Grossa

Aquest cap de setmana es va celebrar el 32 Dia de la Pilota Valenciana, amb la disputa de la Supercopa de les 11 modalitats diferents de pilota que es juguen de llarg a llarg del territori valencià, i per primera vegada es va incloure la de Pilota Grossa.

En la competició van participar tots els campions autonòmics de l’any anterior i la parella pinosera formada per José Ángel (Negre) i Moisés es va imposar en la gran final de Pilota Grossa en la categoria masculina, després de guanyar a l’Abdet per 2-1 en el trinquet de Borbotó (València), que va acollir les semifinals i finals d’aquesta modalitat.

La parella del Pinós, vigent campiona de l’Autonòmic, es va adjudicar el triomf després d’una partida bastant igualada.

Segons José Ángel Pérez, jugador de la Super Copa i president del Club: “Unes vegades es guanya i altres es perd, pero l’orgull més gran que he tingut hui, ha sigut escoltar el nom del Pinós en el trinquet de Valencia”.

La celebració del Dia de la Pilota Valenciana va omplir la ciutat d’activitats de promoció d’aquest esport autòcton.

Pel que respecta a la Lliga Autonòmica d’enguany, l’equip pinoser (format per José Ángel (Negre), Álvaro i Moisés) ja ha disputat diversos enfrontaments de la competició i a Benimantell, on es va jugar la primera jornada, es va col·locar líder de grup, posició que manté després de la segona jornada. La tercera es disputarà aquest cap de setmana en l’Abdet i la setmana següent es disputarà la quarta i última al Pinós, donant pas a les semifinals i finals. Els finalistes de l’autonòmic jugaran l’any que ve la Supercopa.

FOTOS

Te puede interesar