ELS NOSTRES IAIOS I IAIES, UN PROJECTE INTERGERACIONAL DEL CEIP SAN ANTÓN

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

ELS NOSTRES IAIOS I IAIES, UN PROJECTE INTERGERACIONAL DEL CEIP SAN ANTÓN

El centre educatiu enguany ha posat en marxa un nou projecte comú al col·legi, on tot l’alumnat participarà, en aquest cas amb l’ajuda dels avis.

El proper 22 de novembre es presentarà el projecte a l’auditori municipal a les 12:15 del matí on acudiran els nostres majors. Amb motiu de la celebració de Santa Cecilia que se celebrarà eixe mateix dia, membres de la tercera edat junt amb la Coral Monte de la Sal que interpretaran cançons que formen part de la banda sonora de les seues vides.

Els participants de la Coral dedicaran cançons per a tot el centre, també interpretaran peces amb els alumnes de 6é i l’alumnat també oferirà als iaios i iaies una cançó en agraïment a tota una vida d’esforç i saviesa.

A la presentació també s’emetran vídeos, entrevistes i imatges on els protagonistes seran els xiquets i xiquetes i els seus avis, a més d’alguna sorpresa.

El col·legi amb aquest nou projecte tractarà d’iniciar un camí de respecte cap als majors a més de realitzar un intercanvi d’experiències enriquidores.

Te puede interesar

Ir al contenido