ELS ESTUDIANTS PINOSERS SECUNDEN LA VAGA CONVOCADA CONTRA EL SEXISME A LES AULES

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

ELS ESTUDIANTS PINOSERS SECUNDEN LA VAGA CONVOCADA CONTRA EL SEXISME A LES AULES

Els estudiants d’ESO, Batxiller i FPB de l’Institut del Pinós s’han sumat a la convocatòria de vaga convocada pel Sindicat d’Estudiants (SE) amb el lema “Fora el masclisme de les nostres aules”, ja que consideren que és el moment d’aixecar a la joventut estudiantil contra “el sexisme” en els centres educatius.

Les dades de participació indiquen que a 3r de l’ESO l’han secundada un 87% i a 4t de l’ESO un 95%; en 1r de Batxiller un 88% i a 2n de Batxiller un 39%; finalment, en Formació Professional Bàsica la vaga s’ha secundat en un 100%.

La secretària general del SE, Ana García, ha afirmat que “No és una vaga contra el Govern, és una vaga perquè el Govern façi coses, que deixe de parlar i passe de les paraules als fets”.

La vaga estudiantil de hui està acompanyada de diverses manifestacions, mobilitzacions i actes a tota Espanya, i estan cridats a secundar-la instituts i universitats.

Entre les demandes a l’executiu exigeixen “la posada en marxa immediata d’una assignatura d’educació sexual inclusiva, avaluable i obligatòria en centres públics i privats, en Primària, Secundària, Batxillerat i FP, a més d’un decret llei que prohibisca qualsevol normativa interna referent a la forma de vestir i que arreplegue explícitament el respecte a la llibertat sexual de totes les persones”.

Te puede interesar

Ir al contenido