Els escolars del Pinós han celebrat aquest divendres les seues desfilades de Carnestoltes

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

Els escolars del Pinós han celebrat aquest divendres les seues desfilades de Carnestoltes

Un any més, els primers a celebrar l’arribada del Carnestoltes han sigut els escolars del Pinós, que han eixit al carrer a sorprendre els seus familiars i a qui a aqueixa hora passejava pels carrers limítrofs als centres educatius d’Infantil i Primària.

Després d’una setmana en la qual han anat preparant-se acudint al col·le amb alguna peça significativa, la festa de hui a l’Escola Infantil Municipal La Cometa ha sigut la més primerenca del dia. Tots els xiquets i xiquetes han acudit disfressats d’indis, donat que este mes de febrero están treballant el projecte de l’eixes tribus americanes, encara que la desfilada pels carrers dels voltants sols l’han realitzada els més majors, que viuen el seu últim any al centre educatiu. Mentrestant, els alumnes i alumnes dels cursos inferiors i els bebés, en els seus carrets, han eixit a les portes del centre per a lluir també les seues disfresses. La desfilada ha tingut lloc a les 10 del matí.

En el CEIP Sant Antón han esperat a les 12.30 hores per a dur a terme la seua desfilada. Enguany les disfresses estaven relacionades amb el projecte “Artistes per descobrir”, que està marcant la línia de les activitats extraordinàries del centre educatiu tot el curs. Per això, han recordat totes les arts disfressant-se de pintors, dibuixants, fotografs, actors i actrius i fins i tot cuiners.

Per la seua banda, l’alumnat del CEIP Santa Catalina ha eixit al carrer a les 13 hores. La temàtica que han triat enguany és “El valor d’un llibre”, i és que les disfresses han girat entorn dels títols que han estat treballant en les tertúlies literàries que porta a terme el centre educatiu.

Nombrós públic ha presenciat aquestes desfilades, que han comptat amb un temps excel·lent i amb la presència d’efectius de la Policia Local i Protecció Civil, procurant que transcorregueren amb total normalitat.

Aquestes activitats anuncien que ja estem en temps de Carnestoltes i per això recordem que dilluns que ve al Pinós serà dia no lectiu per a la comunitat escolar.

 

Te puede interesar

Ir al contenido