ELS ESCOLARS DEL COL•LEGI SAN ANTÓN HAN REBUT HUI LA VISITA DE LA CASTANYERA

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

ELS ESCOLARS DEL COL•LEGI SAN ANTÓN HAN REBUT HUI LA VISITA DE LA CASTANYERA

És temps de castanyes, producte típic de la tardor, i hui divendres, al CEIP San Antón han viscut un moment especial amb la visita de la Castanyera, personatge molt volgut que cada any es passeja pels centres educatius per portar castanyes calentetes als xiquets i xiquetes de 3, 4 i 5 anys i els de 1er de Primària, que les han tastat en el temps de l’esmorzar al pati.

Al migdia, a la sala d’actes del centre, els xiquets i xiquetes, per cursos, han anat a veure a la Castanyera per escoltar el seu conte, i els ha rebut en un escenari que reproduïa una casa antiga per dins amb l’estufa i altres objectes que usaven els nostres majors per il·luminar-se o combatre el fred, que pertanyen a una exposició preparada pels alumnes de 6é dins el Projecte Il·lumina’t.

La Castanyera els ha contat una historia plena de màgia i bons desitjos, en una activitat que s’ha preparat pels mestres i membres de l’AMPA del centre educatiu.

El màgic personatge de la Tardor conclou d’esta manera la seua visita anual a tots els escolars pinosers, després de visitar dies passats l’Escola Infantil “La Cometa” i el CEIP Santa Catalina.

Amb aquestes activitats es recorda la tradicional presència de les castanyeres en els carrers quan arriben els primers freds de la temporada.

ÀLBUM DE FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido