ELS ESCOLARS DE “SANTA CATALINA” CELEBREN ESTOS DIES LA SEUA LA XVII SETMANA VERDA

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

ELS ESCOLARS DE “SANTA CATALINA” CELEBREN ESTOS DIES LA SEUA LA XVII SETMANA VERDA

“El monstre de plàstic” és el lema que porta enguany la Setmana Verda del col·legi Santa Catalina en la seua vigésima séptima edició, esdeveniment que està portant-se a terme des del passat dilluns i fins el divendres 11 de maig.

Com sempre, l’agenda és prou ampla, i contempla des de tallers de reciclatge, eixides en bici com la que es farà el dijous, xarrades de conscienciació i altres iniciatives encaminades a fomentar que tant els xiquets com les seues famílies es sumen a la cultura del reciclatge i la conservació del medi ambient.

El dimarts, a l’hort escolar, els alumnes de 4art i 5é van treballar en la preparació i plantació de diverses plantes, i colocant els cartells que han elaborat els alumnes de 2n per a identificar cada cultiu.

Enguany cal destacar que en algunes de les activitats están participant els alumnes d’altres països que es troben estos dies al Pinós gràcies al programa ERASMUS +, encara que el dimarts van fer una visita a l’institut, con van practicar esport abans d’anar a les instalacions esportives municipals per conèixer les instal·lacions.

Pel que fa als alumnes de 3er, este dimecres comencen la pràctica d’Educació Vial.

El dijous, com sempre, será el dia d’eixida dels alumnes per gaudir del medi ambient a diferents llocs. Els més xicotets aniran al Parc de Santa Catalina, els dels primers cicles de primària pujaran al Cabeço, mentre que els més majors faran el tradicional recorregut en bicicleta a les Enzebres.

GAL·LERIA DE FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido