Els escolars de 5é del CEIP San Antón coneixen quin ús es fa dels droms

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

Els escolars de 5é del CEIP San Antón coneixen quin ús es fa dels droms

Després de la visita que l’alumnat de 5é de Primària del CEIP San Antón va fer dijous passat a la zona de cucos de pedra seca al paratge de L’Altet Blanc, a esquenes de la Centenera, hui han rebut una classe teòrica i pràctica de l’ús dels droms.

Víctor Saiz i Conchi Ruiz, de l’empresa DYSA, s’han apropat al centre educatiu per tal de parlar amb els xiquets i xiquetes i mostrar en pantalla el resultat de les investigacions portades a terme després de fotografiar i cartografiar els cucos usant esta tecnologia.

L’alumnat ha après cóm és un drom, quins usos pot tenir, les normes que s’han de seguir, les mesures de seguretat a tenir en compte, i s’ha incidit molt en el respecte a l’entorn on es vulga fer volar un aparell d’estes característiques, entre altres qüestions.

També els han parlat de l’ús que es puga fer d’eixes imatges, donat que tot queda registrat en els metadats de cada arxiu, i els alumnes s’han interessat per qui està autoritzat a fer vols professionals o com obtindre el títol de pilot de droms.

L’activitat ha finalitzat amb el vol d’un xicotet drom per un dels corredors del col·legi.

Cal recordar que en la visita al terreny que van fer el 13 de febrero també van participar els propietaris dels terrenys on es troven els cucos que van poder coneixer.

Te puede interesar