Els centres escolars celebren el Carnestoltes eixint al carrer

Fecha:

Categorias: Noticias

Els centres escolars celebren el Carnestoltes eixint al carrer

Estem en temps de Carnestoltes i l’alumnat dels centres educatius del Pinós han tornat a canviar d’aspecte per celebrar la festa amb unes disfresses que han volgut mostrar passejant pels voltants en unes desfilades molt animades i seguides per centenars de familiars.

L’Escola Infantil Municipal “La Cometa” s’ha convertit hui en un bodegó de fruites de múltiples formes i colors, donat que eixa ha segut enguany la temàtica de les disfresses que ha triat el centre educatiu per celebrar el Carnestoltes. L’alumnat, professorat i components del AFA han acudit al centre amb les disfresses que després s’han pogut veure pel carrer, en la primera de les desfilades del dia. Ha segut després d’escenificar un mercat tradicional i esmorzar fruita fresca tallada. A més, els corredors de l’edifici s’han decorat perfectament al voltant d’aquesta temàtica.

Al mig dia ha segut el CEIP San Antón el que ha celebrat la seua festa de Carnestoltes. L’AFA ha preparat un esmorzar que ha servit a alumnat i docents per agafar forces i desfilar pels carrers més pròxims al col·legi. Enguany la temàtica de les disfresses ha segut “ODS (Objectiu de Desenvolupament Sostenible)”, lluint vestimentes elaborades amb materials reciclats. Una vegada han tornat al pati del centre escolar, el fi de festa ha consistit en un concert de batucada i el ball d’unes coreografies.

I tancant el matí, el CEIP Santa Catalina ha segut l’últim centre educatiu del Pinós  en portar a terme hui la seua desfilada de Carnestoltes, un recorregut pels diferents països europeus és el que han realitzat hui divendres l’alumnat del CEIP Santa Catalina, emmarcats en el European Carnestoltes.

Representant algunes característiques de països com Alemanya amb els músics de Bremen, Itàlia amb els Gondolers, França i la Torre Eiffel pintada pel propi alumnat, Irlanda, Bulgària i Dinamarca amb les seues sirenes han desfilat pels carrers adjacents.

Abans de la desfilada, s’han realitzat una fotografia per a immortalitzar el moment.

Bona part de les persones que usuàries de la residència geriàtrica han eixit al carrer per veure les desfilades de l’Escola Infantil i el CEIP San Antón. També ho han fet l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, i la regidora Neus Ochoa.

Les activitats de hui precedeixen la gran desfilada de Carnestoltes del Pinós que tindrem demà dissabte.

Per altra banda, cal recordar que dilluns serà dia no lectiu per a l’alumnat del municipi.

FOTOS CEIP SAN ANTÓN

FOTOS CEIP SANTA CATALINA

FOTOS EIM 

Te puede interesar