ELS AMICS DEL VI VAN CELEBRAR EL SEU TAST DE VINS DE LA TARDOR

Fecha:

Categorias: Noticias

ELS AMICS DEL VI VAN CELEBRAR EL SEU TAST DE VINS DE LA TARDOR

Una trentena de persones van tenir oportunitat de tastar el diumenge sis grans vins amb criança en l’acte organitzat, un any més, per l’Associació Amics del Vi del Pinós, que va tornar a triar la Casa del Marbre i del Vi per a portar a terme en tercer tastament de vins de l’any.

L’enòleg José Ignacio Fernández, investigador de l’Estació Enològica de Jumilla entre altres càrrecs, va ser la persona encarregada de dirigir el tastament de vins, que va incloure tres referències de la veïna ciutat de Jumilla (Parcela Vereda, Las Puntillas bonachón, V’17 Valtosca), dos vins del nostre poble (Tarima Hill i Pinoso Alta Expresión) i un altre també de la província d’Alacant (MO Montcabrer). A més, com un extra, també van tastar un vi experimental creat a l’estació enológica que dirigeix José Ignacio, i que ha estat elaborat amb noves varietats de raïm amb les que estan treballant.

En acabar el tast de vins es va celebrar un dinar de germanor al Restaurant Ací Estem.

Ara, en l’associació preparen ja la seua participació en la nit de les fogueres de les festes de Santa Catalina, el proper divendres 23, en la qual l’associació aportarà el vi i la mistela, i s’ha creat un fons comú per adquirir els productes que es torraran a les brases per sopar. Aquells que desitgen participar encara poden comunicar-ho a la directiva fins el dimecres.

FOTOS (cedides)

Te puede interesar

Ir al contenido