ELS ALUMNES DEL CEIP SAN ANTÓN ACOMIADEN EL CURS AMB MÚSICA DE LA TELE DELS 70 I 80

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

ELS ALUMNES DEL CEIP SAN ANTÓN ACOMIADEN EL CURS AMB MÚSICA DE LA TELE DELS 70 I 80

Hui dijous, els escolars del CEIP San Anton ens han oferit una vesprada de festa i de records en el seu festival de fi de curs per a rebre les vacances amb alegria.

Un festival que s’ha portat a terme, com és habitual, al jardí municipal, i amb el títol de “Canal Nostàlgia”. La festa ha sigut tot un homenatge que han volgut fer els xiquets i xiquetes a tots els iaios i iaies, dins el projecte d’intercanvi intergeneracional que al llarg del curs ha dut a terme el centre escolar.

La festa ha comptat amb la col·laboració d’alguns iaios i iaies, i amb la música de les rondalles “Monte de la Sal” i “La Ilusión”, dirigides per Vicente Hernández.

Alumnes de 6é s’han encarregat de la presentació de l’acte, encara que han acollit a tres persones majors, Emilio, Pepita i Mari Gloria, que entre actuació i actuació anaven creant un fil argumental que donava sentit al desenvolupament del festival. Els tres donaven vida a uns turistes que venien de Mallorca i com s’havia retrasat el seu vol estaven esperant a la parada de l’alcoiana.

Les actuacions dels alumnes, per nivells, han servit per recordar cançons relacionades amb les bandes sonores, tant d’èxits cinematogràfics com principalment de la televisió, que han marcat la vida dels seus iaios i pares, com “La vida es una tómbola” “do you love me”, “La chica yé yé”

Un dels moments més emotius de l’acte ha arribat quan els alumnes de 6é de Primària han pujat a l’escenari per a rebre un diploma i la seua orla de mans dels seus mestres, donat que l’any que ve ja cursaran estudis a l’institut.

Minuts abans, després d’actuar, havien sigut els alumnes que acaben l’etapa d’Infantil els que rebien les seues.

També els mestres s’han atrevit i han interpretat un ball a l’escenari que ha sigut molt aplaudit pels alumnes.

L’acomiadament final ha estat de mans dels alumnes de sisé i les rondalles “Monte de la Sal” i “La Ilusión” que han interpretat al uníson “Siempre, quiéreme siempre”.

Membres de l’AMPA del centre ha preparat Com sempre, per a qui desitge berenar o prendre un refresc mentre veu el festival, l’AMPA del centre disposarà d’una barra amb entrepans i begudes fresques.

GALERIA DE FOTOS

 

Te puede interesar

Ir al contenido