ELS ALUMNES DE 6è DEL CEIP “SAN ANTÓN” ELABOREN UNA CAMPANYA DE PUBLICITAT SOBRE LA DONACIÓ DE SANG

Fecha:

Categorias: Noticias

ELS ALUMNES DE 6è DEL CEIP “SAN ANTÓN” ELABOREN UNA CAMPANYA DE PUBLICITAT SOBRE LA DONACIÓ DE SANG

Amb motiu de la propera visita de la unitat mòbil del Centre de Transfusió de Sang al Pinós, el divendres 2 de novembre, els alumnes de 6è curs de Primària del CEIP “San Antón” han elaborat una campanya publicitària, per tal d’animar tots els veïns del Pinós per a que acudisquen a donar.

La campanya està inclosa dins el projecte sobre la publicitat que els alumnes estaven duent a terme durant aquest trimestre.

Els escolars, lluny de pensar en anunciar qualsevol producte, van pensar que la millor manera de fer publicitat era sobre alguna cosa solidaria. Per a això, van idear una campanya amb un gran impacte, i per tal motiu aquest matí han eixit al carrer i han col·locat globus de color roig en forma de cor, tant en el mobiliari urbà del Passeig de la Constitució com al Jardí Municipal, amb el lema Dona Sang (en anglès, valencià i castellà).

Aprofitant aquesta eixida s’ha gravat un videoclip, que ja està disponible a les xarxes socials. Així mateix, els alumnes han acudit als estudis de Ràdio Pinós, acompanyats per la seua professora Toñi Perea, per gravar un espot convidant a la població a aquesta cita solidària, sent entrevistats en directe a l’emissora municipal.

Durant l’entrevista també ha intervingut la regidora de Cultura, Silvia Verdú, qui en nom de l’ajuntament ha agraït als professors i alumnes la idea de realitzar aquesta campanya.

La cita solidària és el divendres 2 de novembre, entre les 16,30 i 20 hores, al Centre de Salut.

VIDEO PROMOCIONAL EN VIMEO

ÀLBUM DE FOTOS DE L’EIXIDA D’AQUEST MATÍ

Te puede interesar