ELS ALUMNES DE 3r DEL COL•LEGI SANTA CATALINA VISITEN LA TORRE I L’AJUNTAMENT

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias, Pag. Turismo

ELS ALUMNES DE 3r DEL COL•LEGI SANTA CATALINA VISITEN LA TORRE I L’AJUNTAMENT

Estás en: Inicio | ELS ALUMNES DE 3r DEL COL•LEGI SANTA CATALINA VISITEN LA TORRE I L’AJUNTAMENT

ELS ALUMNES DE 3r DEL COL•LEGI SANTA CATALINA VISITEN LA TORRE I L’AJUNTAMENT

Dins de la programació “CONEIX AL PINÓS”, durant el matí de hui dijous els alumnes de 3r curs de Primària del col·legi Santa Catalina, junt amb la secretària Mª Luisa Pastor i el cap d’estudis Rafa Barroso i altres mestres, s’han desplaçat fins a l’Ajuntament del Pinós per a conéixer les seues dependències, i visitar per dins la Torre del Rellotge. El funcionari Juan David Yáñez, junt amb l’edil de Cultura, Silvia Verdú, i l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, els han acompanyat en la seua visita per la Casa Consistorial, per a explicar-los el treball que allí es realitza diàriament, així com el significat de l’escut de la Vila del Pinós o del dia del Villazgo.

De la mà del nostre company Fran Pérez han conegut cóm és per dins la Torre del Rellotge, un poc de la seua història, i han comprovat cóm es manté el funcionament manual de la maquinària del rellotge de Canseco.

Els alumnes han fet entrega a l’edil de Cultura d’uns quadres elaborats dins del projecte Erasmus, que representen les quatre estacions. Treballs elaborats en diferents materials de manera artesanal que han quedat dipositats en la Casa Consistorial.

MÉS FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido