EL VILLAZGO 2019 ES COMMEMORARÀ EL 17 DE FEBRER

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias, Pag. Turismo

EL VILLAZGO 2019 ES COMMEMORARÀ EL 17 DE FEBRER

Estás en: Inicio | EL VILLAZGO 2019 ES COMMEMORARÀ EL 17 DE FEBRER

EL VILLAZGO 2019 ES COMMEMORARÀ EL 17 DE FEBRER

Ja tenim data per celebrar el 193 aniversari del Villazgo, amb la XXIII Mostra del Pinós Antic i Fira de Degustació i Venda de Productes Gastronòmics, Artesanals i Altres. Serà el diumenge 17 de febrer, tal i com ho van anunciar anit les regidores de Cultura i Joventut, Silvia Verdú, de Turisme i Comerç, Neus Ochoa, i les tècnics de Cultura i Joventut, Belén Jara i Natalia Rico, i de Desenvolupament Local, Eva Jara, en la reunió amb els col·lectius i associacions que any rere any prenen part en l’esdeveniment. Una reunió on també va estar present, la regidora de Protocol, Inma Brotons.

L’espai serà el mateix d’aquestos últims anys: la Plaça del Molí (que concentrarà la zona cultural), un tram del Passeig de la Constitució (per a la zona comercial) i la carretera de Jumilla (on s’instal·larà la zona gastronòmica).

Els representants de les associacions van reomplir un imprès en el qual van especificar les necessitats de material (tanques, taules, cadires, punts de llum…) per a eixa jornada, i també van proposar a l’organització algunes millores.

En pròximes reunions aniran perfilant-se altres aspectes, com la designació del pregoner o pregonera, i pel que fa a la ubicació de cada stand no es preveuen molts canvis, sobretot en la zona cultural, encara que sí que s’ha confirmat la incorporació de nous participants que s’estrenaran en aquesta nova edició.

Te puede interesar

Ir al contenido