El Pla Corresponsables d’Igualtat subvenciona al Pinós amb 46.000€

Fecha:

Categorias: Noticias, SS.SS. e Igualdad

El Pla Corresponsables d’Igualtat subvenciona al Pinós amb 46.000€

Els projectes que l’Ajuntament del Pinós ha realitzat des del Departament de Serveis Socials i Igualtat per a facilitar la conscienciació de les famílies amb filles i fills menors fins a 16 anys han rebut una ajuda de 46.550€.

 

Es tracta d’una subvenció destinada a entitats locals de la Comunitat Valenciana per al desenvolupament d’actuacions emmarcades en el Pla Corresponsables per a l’exercici 2023, com a mesura de foment de la conciliació de la vida personal, familiar i laboral des d’un enfocament d’igualtat entre homes i dones, promovent la corresponsabilitat i la creació d’una ocupació de qualitat en el sector de les cures, així com plans de formació en corresponsabilitat i cures destinades als homes.

Des de la Regidoria de Serveis Socials i Igualtat, s’han desenvolupat tallers fora de la jornada lectiva, així com en períodes festius i vacacionals per a ajudar a la conciliació familiar. Entre les activitats i tallers realitzats al llarg de l’any destaquen: diverdissabtes que va ser l’últim a ser presentat fa poc més d’un mes, el laboratori de contes i contacontes, tallers de rap i tik tok, rocorock o màgia entre altres i també s’ha destinat per als monitors de l’ocioteca d’estiu.

Aquests tallers s’han realitzat en diferents dependències de l’Ajuntament del Pinós segons les necessitats de cadascun dels tallers, alguns s’han desenvolupat en els propis centres educatius, uns altres en centres socials i juvenils i també en les zones esportives del municipi.

Els tallers continuaran al setembre, està previst que es porte a terme un taller audiovisual o documovil i un altre amb motiu de la celebració de la festa d’Halloween, així com continuar apostant per la formació en corresponsabilitat i cures destinades a homes.

Entrevista amb la coordinadora de Serveis Socials, Laura Martínez

 

Te puede interesar

Ir al contenido