El Pinós torna a condemnar l’assassinat de la dona que ahir va ser assassinada per la seua parella a Calp

Fecha:

Categorias: Concejalía igualdad, Noticias

El Pinós torna a condemnar l’assassinat de la dona que ahir va ser assassinada per la seua parella a Calp

Segón cas de violència de gènere a la província d’Alacant en tant sols una setmana. El consistori, així com veïns i veïnes del municipi del Pinós condemnen i lamenten aquest nou cas d’assassinat produït a la província, el quart en el que portem d’any.

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament del Pinós ha convocat a les portes del consistori un minut de silenci en repulsa per aquest cas de violència masclista que es va produir ahir dilluns a Calp. Una dona de 57 anys va ser assassinada, amb arma blanca, per la seua parella de 61, tots dos de nacionalitat belga.

En la manifestació han estat presents la regidora d’Igualtat, Mª José Moya, i els edils, Lourdes Yañez i César Pérez, així com components de la Plataforma el Pinós contra la Violència de Gènere i veïns i veïnes de la localitat. Inma Albert, membre de la Plataforma El Pinós contra la Violència de Gènere ha llegit un manifest de condemna pels assassinats.

En el que va d’any els assassinats per violència de gènere ascendeixen a 34 a Espanya, dels quals 4 s’han produït a la província d’Alacant, sis a tota la Comunitat Valenciana.

 

FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido